Pink Chili

Pink Chili ​förenar ​kompetens, kreativitet och resultat för såväl privata som offentliga aktörer inom livsmedel-, mat- och upplevelsebransche​n.​ Med bas i Skåne är Pink Chili en nordisk aktör med möjlighet att ta uppdrag och genomföra projekt världen över.

Kompetens

Vi matchar kompetens mot behov och målsättning och skapar optimala arbetsteam. Vi har nära samarbete med människor som delar vårt fokus på mat som en gemensam, enande och nyskapande kraft. Pink Chilis nätverk omfattar småskaliga matproducenter, prisbelönta kockar, matkreatörer, formgivare och matkommunikatörer. Gemensamt för alla – de delar vår passion för mat, dryck, måltider och upplevelser.

Kreativitet

Vi skapar både koncept från grunden och driver projekt vi själva äger. I flera uppdrag vidareutvecklar idéer och genomför branschöverskridande satsningar. Genom att utmana och ifrågasätta vrider och vänder vi på traditioner, föreställningar och intryck. Alltid och utan undantag gör vi det med hög kreativ höjd och med ett innovationstänk som genomsyrar Pink Chili.

Resultat

Förutom kompetens och kreativitet vet vi att det krävs hårt jobb och leveranssäkerhet för att leverera och uppnå resultat. Om det så är en nyskapande matvandring för många, ett exklusivt event för få eller en stark och hållbar strategi för att stärka en kulinarisk destination. I alla uppdrag förenar vi ett business know-how med syfte och mål.