Vårt erbjudande

Pink Chili ​skapar exceptionella matupplevelser för kommersiella och offentliga organisationer. Grundare och kreativ chef för Pink Chili är Charlotta Ranert som med sin passion och kompetens förenar kreativitet och resultat inom konceptualisering och affärssutveckling i matbranschen.
Kontakta charlotta@pinkchili.se om du vill höra mer om vårt erbjudande eller om du önskar boka in ett möte!

Konceptutveckling

Pink Chili är initiativtagare, medskapare och ägare flera egna koncept. Förutom att skapa projekt från grunden tar vi uppdrag där vi vidareutvecklar idéer och genomför branschöverskridande satsningar. Genom att utmana, utveckla och ifrågasätta bidrar vi med ett innovationstänk som ger både ett affärsmässigt och ett kreativt värde. Våra koncept kännetecknas av innovation och interaktivitet. Vi skapar mötesplatser för människor, organisationer och företag genom gastronomi och måltidsupplevelser.

Strategisk projektledning

Pink Chili kan med strategisk projektledning bidra i projekt där mat och matupplevelser är i centrum. Vi har erfarenheten av att se möjligheter och bemöta utmaningar och att samla kreativa idéer med målsättningen att styra projekt på ett affärsmässigt och resultatdrivet sätt. Genom att kombinera engagemang och kreativitet med strategi fokuserar vi på att förena projektdeltagare, beställare, styrgrupper och beslutsfattare.

Produkt och affärsutveckling

Pink Chili kan anlitas på konsultbasis för rådgivning, analys och strategi.  Genom kreativa lösningar kan vi bidra till att fånga, förädla och utveckla det unika med er affärsidé och öka engagemang, lojalitet och uppmärksamhet. Hur samspelar matupplevelser med beteende, kultur, natur, tradition och utbud? Vilka framtida trender påverkar era affärsmöjligheter? Hur når vi dagens medvetna konsumenter? Vi vet hur koncept kan generera affärsmässig framgång. Pink Chili har unik kompetens, erfarenhet och inblick i såväl lokala trender som internationell utveckling som kan bidra till er utveckling.

Nätverk

Pink Chili har tillgång till branschens allra bästa och kan matcha kompetens mot behov och målsättning. På så sätt skapar vi optimala arbetsteam i alla projekt som kretsar mat, dryck, måltider och upplevelser. Med nära samarbete med människor som delar vårt fokus på mat som en gemensam, enande och spännande kraft omfattar vårt nätverk småskaliga matproducenter, prisbelönta kockar, nya matkreatörer och etablerade företag, designers och kreatörer.

Föreläsningar

Under Pink Chilis föreläsningar delar vi med oss av kunskap och erfarenheter med den råda tråden: Food as a connector. Varje föreläsning anpassas utifrån syfte och målgrupp och med spännande, relevanta innehåll som ger ett värde för publiken. Förutom att berätta om egna projekt kan Pink Chili även bidra i paneldebatter och diskussioner kring utvecklingen inom mat, dryck och måltidsupplevelser både med ett nationellt och internationellt perspektiv. Föreläsningar kan bokas på engelska och svenska.

Workshops

Tillsammans med oss kan ni laborera, upptäcka, testa och dela era idéer och få en injektion av kreativitet och ny kunskap. Vi håller i workshops kring branschens utmaningar och möjligheter. Genom vårt nätverk kan vi skräddarsy ett innehåll och kan bidra med olika infallsvinklar genom intressanta föredragshållare. Vi har möjlighet att dokumentera, utvärdera och konceptualisera de workshops vi arrangerar och har även tillgång till spännande lokaler som kreativ studio och kök.