FOOD TALKS by Pink Chili

Food Talks är ett alldeles nytt koncept. God mat och engagerande samtal står på menyn när kockar, konditorer och andra kulinariska innovatörer bjuder in till en intim hemma-hos-kväll.
Tre spännande smakupplevelser. Härligt sällskap. Något gott i glasen och 30 minuters matprat där huvudpersonen delar med sig av sina tankar kring framtidens grönsaker, närodlade råvaror och varför det är så viktigt att jobba med alla sinnen i köket. 

Food Talks är precis vad det låter som. Plus lite till. Under ett par timmar samlas hängivna matnördar och helt vanliga människor som bara gillar att äta gott för att prata mat. Ämnena varierar med kocken och kan handla om allt från morgondagens trender till det som ligger på tallriken just idag. 

3 rätter och 30 minuters matprat
Under kvällen serveras gästen tre mindre rätter, allt vegetariskt, och till varje rätt finns utvalda drycker att köpa. Lagom till förrätten bjuder vi på ett halvtimmeslång, personligt samtal mellan kocken och matprofilen Charlotta Ranert, och gästerna får såklart möjlighet att ställa frågor. 

Food Talks är en stor upplevelse i litet format. Med max 50 gäster blir stämningen intim och det finns gott om tid att prata och umgås. 

Kolla in höstens och vinterns program på Tickster där du även kan köpa biljetter.